Wednesday, February 4, 2009

Perbezaan Nangka Madu Klon MASTURA dan CJ 3











6 comments:

  1. Salam tuan,3 minggu lepas saya ada call tuan bertanyakan tentang benih Mastura, saya dapat 100 pokok saja n mula menanamnya, wah nangka tuan 18bulan dah mula keluar bunga, bagus tu.Bolih lah minta tip penjagaan dr tuan..,

    ReplyDelete
  2. Walaikumsalam.....pokok kena jaga macam anak..hehheh..baja , merumpai n kawalan penyakit.....dah berapa lama tanam??....17 ogos lepas sy balik ke kebun ..buah dah mula keluar.....ta tahu jadi ker tak...insyalah bulan posa balik...ada blog nak tgk pic nangka u....nak kongsi pengalamn boleh....insyalah...

    ReplyDelete
  3. asalamualaikum, sesiapa yang berminat buat "mini nursery jualan pokok" sebagai part time. modal yang rendah!, kawasan yang boleh dimanfaatkan seperti taman atau kawasan kediaman anda sendiri!duit tidak datang bergolek kalau kita tak mencubanya.. call faez 013-5088716 untuk mendapat tip-tip bermanfaat..

    ReplyDelete
  4. Saya ingin mencuba - Call i 013-3507555

    ReplyDelete
  5. saya nak beli buah nangka madu dgn 10 btg pokok,saya kt n9,sesiapa ada cl d 0123582106 MOHD

    ReplyDelete